Over KKB

Klein Klouwenberg is in 1924 begonnen in de Walstraat in Deventer. In een kleine werkplaats met een conventionele draai- en freesbank aan de rand van het centrum van Deventer. In deze werkplaats zijn in de loop der jaren diverse mensen opgeleid tot vakmensen, waaronder Eric Jongetjes en Arjan Wiggers. Zij kregen de kans om in 1997 het bedrijf over te nemen. Het bedrijf groeide uit haar jasje in de Walstraat. In 2000 verhuisde Klein Klouwenberg naar een gloednieuw pand aan de Solingenstraat op Handelspark ‘De Weteringen’. In de loop der jaren groeide de behoefte naar verdere uitbreiding, hiervoor werd gezocht naar een geschikte partij waarmee intensief kon worden samengewerkt. In 2011 werd deze partij gevonden in Boon Metaalbewerking onder leiding van Michel Wesselink. Zo is Klein Klouwenberg Boon ontstaan. De samenwerking zorgde voor een brede vakkennis op alle gebieden.

De samenwerking wierp zijn vruchten af: het machinepark werd uitgebreid en vakmensen werden toegevoegd aan het team van draaiers en frezers. Een logisch gevolg hiervan was dat Klein Klouwenberg Boon ook aan de Solingenstraat uit haar voegen begon te barsten.

In 2018 deed zich een mooie gelegenheid voor om het leeggekomen pand aan de Maagdenburgstraat 32a aan te kopen. Waar meer ruimte is voor productie, ontwikkeling en groei van Klein Klouwenberg Boon.

Arjan, Michel en Eric werken elke dag mee op de werkvloer zodat zij hun vakkennis en ervaring kunnen overdragen.

20200604_KKB_08 Over KKB Eric, Michel, Arjan

Contact

Klein Klouwenberg Boon (KKB)
Handelspark “De Weteringen”
Maagdenburgstraat 32a
7421 ZD Deventer

t +31(0)570 61 28 57
info@klein-klouwenberg.nl